Huh huh, naiselliset hömpötykset, kuten nyt nämä korvikset, eivät taida olla minua varten. Näin kauan meni ennen kuin uskalsin rei'ittää korvalehteni, ja nyt korvisten saaminen korvien läpi ja vielä kiinni tuntuu täysin ylivoimaiselta tehtävältä. Miten ihmeessä kukaan on ikinä onnistunut siinä?

Mieleeni tulee näin äkkiseltään ainakin pari kolme muutakin naisten "etuoikeuksiin" kuuluvia hömpöttimiä, joiden kanssa toimiminen ei oikein luonnistu minulta. Sukkahousuista onkin jo ollut puhetta. Aina ne menevät kieroon. Pohkeeni eivät yleensä huoli saappaita (siitä huolimatta sain kuin sainkin yhdet saappaat ängettyä jalkoihini ja tietysti minä sitten iloiten maksoin niistä kalliin hinnan). Hiuksetkin elävät aivan omaa elämäänsä enkä ole tähän päivään mennessä oppinut niiitä laittamaan erilaisilla tököteillä ja papiljoteilla ja kihartimilla ja systeemeillä. Turha vaiva.

Jokin tökkii aina vastaan. Melkein kuin maailmankaikkeus yrittäisi sanoa minulle, että mitä sinäkin oikein luulet yrittäväsi, mitä yrität esittää, naista? Unohda koko juttu.

Minulla on silti kova yritys olla (niin kuin) nainen. Erityisesti tänä vuonna.